Kranio-Sakral Terapi - Voksne

Kranio-Sakral Terapi er blid og dybtgående bearbejdning af kranie, rygsøjle, korsben og haleben samt de store hinder der beskytter hjerne og rygmarv. Udover at kunne afhjælpe akutte lidelser, så kan behandlingerne også regulere nervesystemet og dermed have positiv effekt på dit daglige velbefindende kroppens funktioner.

Jeg laver ingen 'knæk' eller manipulationer, men arbejder langsomt, nænsomt og fokuseret på at hjælpe din krop tilbage til en mere ressourcefuld tilstand.

Kranio-Sakral Terapi kan have en gavnlig virkning på flere lidelser, eksempelvis:

Muskelspændinger
Ryg- og nakkesmerter
Hovedpine og migræne
Kæbespændinger
Gener efter piskesmæld
Gener efter hjernerystelse
Angstreaktioner
Søvnbesvær
Tankemylder
Fordøjelsesproblemer
Åndedrætsproblemer

Den første behandling starter med en posturologisk undersøgelse af din kropsholdning og spændingsmønster samt en samtale, hvor jeg danner mig et indtryk af den problematik du henvender dig med. Under selve behandlingen ligger du påklædt på en behagelig briks, mens jeg støtter din krop i at give slip på spændinger og blokeringer. Jeg anvender et meget let og nænsomt tryk og de fleste oplever en meget dyb afspænding under behandlingen - som når man er i en behagelig søvntilstand, på samme tid helt afslappet og samtidig bevidst om omgivelserne.

En almindelig behandling varer knap en time og de fleste mærker en positiv virkning efter den første behandling. Du vil som regel kunne bedømme om Kranio-Sakral Terapien virker på sigt, efter den anden eller tredje behandling. Antallet af behandlinger du har brug for, afhænger af din problematik og aftales individuelt. Ofte er det tilstrækkeligt med tre eller fire behandlinger med kort interval, eventuelt efterfulgt af opfølgende og vedligeholdende behandlinger med længere mellemrum.

Jeg er RAB-registreret hos Foreningen af Kranio-Sakral Terapeuter i Danmark og forsikret gennem Tryg Forsikring og Top Danmark.