Coaching og samtale


Coaching anvendes af helt almindelige og velfungerende mennesker, der ønsker at udvikle sig på et eller flere arbejds- eller livsområder.

Samtaleformen er ikke-dømmende og neutral og har ingen anden dagsorden end at være et professionelt redskab til at styrke dig og din personlige proces frem mod de mål, som vi sammen sætter i begyndelsen af samtalen.


Oftest giver et coaching- eller samtale forløb afklaring og et klarere billede af vejen frem – og dermed også et højere energi niveau samt bedre resultater, både privat og på jobbet. Forudsætningen for et godt udbytte af dit coachingforløb er især, at du har viljen til forandring, modet til at være ærlig – og at der er en god kemi mellem os. Du forpligter dig aldrig til mere end enkeltsessioner hos mig og kan altid vælge af afbryde et forløb hvis du ikke får indfriet dine forventninger.


Du kan bruge coaching kontinuerligt eller opsøge mig periodevist, når der eksempelvis er en konkret problemstilling der skal tackles, en dårlig vane du gerne vil kvitte eller en vigtig beslutning du skal træffe. Og – du har altid mulighed for at kombinere dine coachingsessioner med kropsbehandlinger, hvis du har brug for ekstra støtte til at håndtere eksempelvis stress, slippe spændinger eller en oplevelse, som du har vanskeligt ved bryde en følelsesmæssig kobling til.


Sessionerne kan både foregå hos mig i Valby, København eller online.


Fordelen ved at mødes hos mig er den personlige kontakt og, at du har mulighed for at kombinere dine coaching sessioner med de behandlingsformer jeg tilbyder i klinikken. 


Fordelen ved online sessioner er, at du sparer transporttid og kan sidde i egne kendte omgivelser under samtalen. Du vælger selv, om du vil gennemføre sessionerne på mobil, pc eller tablet – og om vi skal have kameraet tændt.


Der er ikke noget der er rigtigt eller forkert. Det et spørgsmål om temperament, hvad der fungerer bedst for dig.


Du er meget velkommen til at  sende mig en sms på 93 99 22 32, hvis du har spørgsmål – eller ønsker at bestille tid - så kontakter jeg dig hurtigst muligt